Platte daken

STEBA Dakwerken uit Turnhout heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen, afwerken en herstellen van platte daken. 

Een plat dak kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Dit zijn de verschillende opties:

Roofing

Roofing, ook gekend als bitumen, is reeds lang een zeer populaire optie voor het afwerken van platte daken. Dit materiaal heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, gaat lang mee en vereist weinig onderhoud.

EPDM

Resitrix EPDM wint de laatste jaren veel aan populariteit. Dit is een synthetisch rubber, en is zeer stevig, soepel en duurzaam. EPDM gaat zo'n 25 jaar langer mee dan roofing, en scoort ook beter op het vlak van UV-bestendigheid.
Voor EPDM worden grotere stroken gebruikt dan roofing, wat het risico op lekkage verlaagt.

Groen dak Turnhout

Tip: groendak

Bovenop de afwerking met bijvoorbeeld EPDM is het mogelijk om nog een grindlaag of vegetatielaag toe te voegen. We spreken dan over een groendak. 

Dit kan met vetplanten, mos, gras, kruiden of een combinatie. U kan voor zo’n dak kiezen uit ecologische redenen, of gewoon voor een mooier uitzicht. Extra voordelen: een groendak beschermt uw dak tegen UV-stralen, en zorgt voor een bijkomende isolatielaag. Dit kan er in de zomer voor zorgen dat het binnen minder snel warm wordt.

Plat dak isoleren

Dankzij een goede isolatie van uw plat dak kan u aanzienlijk besparen op uw energiefactuur. Ook hiervoor kan u terecht bij STEBA Dakwerken en Renovaties. 

Ook voor andere dakwerken zoals dakgoten, bakgoten, … kan u op ons rekenen. Neem contact op voor meer informatie of een gratis offerte! 

Lichtkoepel plat dak

Lichtkoepels

Een lichtkoepel, dakvenster of dakkoepel is ideaal om om uw binnenruimtes te voorzien van extra licht. Deze extra lichtinval zorgt voor een aangenamere sfeer en laat uw woning zelfs groter lijken. Vertrouw voor de perfecte afwerking op STEBA Dakwerken en Renovaties uit Turnhout.

Heeft u een vraag?

Wenst u een gratis offerte of heeft u nog vragen? Gebruik dan dit contactformulier of bel ons op het nummer +32 (0) 496 83 18 47. Wij antwoorden zo snel mogelijk!

Contactformulier


Beschermd door Google reCAPTCHA.