Dakwerken Turnhout

STEBA is gespecialiseerd in alle dakwerken. Wij realiseren zowel platte daken (roofing en EPDM), alsook hellende daken met pannen of leien. STEBA dakwerken en renovaties is gevestigd in Turnhout, maar ook we zijn actief in de hele provincie Antwerpen of zelfs ver daarbuiten. 

Dakgoot Turnhout

Zinkwerken

STEBA uit Turnhout is gespecialiseerd in allerlei zinkwerken zoals dakgoten, gevelbekleding, regenpijpen, kielgoten, afdeklijsten, …
Ook voor loodwerken en koperwerken bent u aan het juiste adres.

Dakgoten

Wilt u een nieuwe dakgoot laten plaatsen? Een dakgoot in zink of koper geeft u een duurzame en stijlvolle oplossing voor het regenwater. Ook voor herstellingen van dakgoten kunt u terecht bij STEBA. Contacteer ons voor meer informatie of een gratis offerte.

Dakgoot Turnhout

Bakgoten

Een bakgoot is een dakgoot voor de afvoer van hemelwaterafvoer met specifiek een rechthoekige vorm en een bodem die plat is. De bakgoot is een zeer traditionele dakgoot en daarom ziet men de bakgoot vaak ook al bij oudere woningen. Het is bovendien een van de meest voorkomende dakgoten in België en Nederland.

Zowel voor nieuwe bakgoten als herstellingen kunt u terecht bij STEBA.

Bakgoot Turnhout
Dakkapel Turnhout

Dakkapellen

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en heel wat meer lichtinval. Dankzij een dakkapel krijgt u meer bruikbare oppervlakte in huis. Zeker onder een zwak hellend dak kan een dakkapel zorgen voor leuke extra ruimte’s.

STEBA heeft veel ervaring in dakwerken en dakkapellen. Neem contact op voor een offerte op maat!

Dakvensters

Een dakvenster of dakraam is goedkoper dan een dakkapel, en kan toch een ruimte transformeren dankzij de extra lichtinval en ventilatie op warme zomerdagen. Een bekend merk is Velux, maar STEBA kan ook andere merken plaatsen. Neem contact op voor een gratis offerte!

Dakraam Turnhout

Heeft u een vraag?

Wenst u een gratis offerte of heeft u nog vragen? Gebruik dan dit contactformulier of bel ons op het nummer +32 (0) 496 83 18 47. Wij antwoorden zo snel mogelijk!

Contactformulier


Beschermd door Google reCAPTCHA.